Esittely

ja yhteystiedot

Olen koulutukseltani KM, aikuispedagogi ja erityisopettaja. Olen Suomen Työnohjaajat ry:n (STOry) hyväksymä ratkaisukeskeinen työnohjaaja ja työyhteisösovittelun asiantuntija. Minulla on pitkä kokemus työtehtävistä, joissa olen kohdannut haastavia vuorovaikutustilanteita ja nähnyt oivaltamisen ja oppimisen iloa, kun haasteista on selvitty eteenpäin. Työnohjaajakokemusta minulla on erikokoisista organisaatioista kaikista työnohjauksen muodoista. Olen käynyt laajimman Suomessa järjestettävän työyhteisösovittelijakoulutuksen ja pidän osaamistani ajan tasalla seuraamalla aktiivisesti alan kirjallisuutta, kouluttautumalla ja verkostoitumalla alan muiden osaajien kanssa. Kuulun jäsenenä Suomen Sovittelufoorumiin. Minua kiinnostaa inhimillisen vuorovaikutuksen kaikki eri sävyt ja sen mahdollisuudet.

Kutsun Sinut rakentamaan kanssani siltoja inhimillisempään, monipuolisempaan ja parempaan työelämään!

Ota yhteyttä

2 + 14 =

Yhteystiedot

Työnohjaus Tiina Kiiski

Sillanrakentaja, KM, EO, ratkaisukeskeinen työnohjaaja STOry, työyhteisösovittelun asiantuntija, kouluttaja.

Y-tunnus: 1846197-2
Puh. 044 516 1270
tiina[at]tyonohjaustiinakiiski.fi
www.tyonohjaustiinakiiski.fi

Löydät minut myös www.munkeuruu.fi -sivustolta.